Hagë, u mbajt seanca statutore ndaj Haradinajt

Artikuj te ndryshem nga shtypi ditor

Moderators: Beka Floyd, SadButTrue, bg82

Post Reply
User avatar
GrenDay
Posts: 90
Joined: Mon Sep 13, 2010 8:37 pm

Hagë, u mbajt seanca statutore ndaj Haradinajt

Post by GrenDay »

Sot në Hagë, në orën 15.00, filloi Konferenca statusore në gjykimin e ish-kryeministrit të Kosovës dhe kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj.


User avatar
V | a G r a
Posts: 12726
Joined: Tue Oct 19, 2004 5:31 am
Location: Pr!sht!n
Contact:

Re: Hagë, u mbajt seanca statutore ndaj Haradinajt

Post by V | a G r a »

u mbajt valla , kan mu mbajt edhe shum tjera ...

ani ishin lajmru deshmitar te ri tash extra kunder tij ...

keq shum ...

User avatar
GrenDay
Posts: 90
Joined: Mon Sep 13, 2010 8:37 pm

Re: Hagë, u mbajt seanca statutore ndaj Haradinajt

Post by GrenDay »

Besoj te del i pafajshem dhe nese ka be ndonje faj .

User avatar
V | a G r a
Posts: 12726
Joined: Tue Oct 19, 2004 5:31 am
Location: Pr!sht!n
Contact:

Re: Hagë, u mbajt seanca statutore ndaj Haradinajt

Post by V | a G r a »

shpresojm ...

Post Reply