E pa besueshme por e vertet !!!!!!!!

Shkenca, teknologjia... Diskutoni rreth ketyre lemive, tregoni, pyesni, mesoni.

Moderators: Beka Floyd, SadButTrue, bg82, adela

User avatar
paajttimi
Posts: 44
Joined: Tue Feb 03, 2009 3:50 pm

Re: E pa besueshme por e vertet !!!!!!!!

Post by paajttimi »

Mesa di une Gjatesia e tij mbetet Zero,, ndersa masa eshteajo qe mbetet ne Infinid.

Tash nese njeriu ec me shpejtesi te drites atehere do te ekspolodon menjehere.
Dhe pajtohem me Dr.Skal se le te harrome qe mundemi ndonjehere me ec me ate shpejtesi.,

Post Reply