knocking on heveans door

Diskutime, gare mes bendeve, muzicienteve vendor dhe jo-vendor!

Bob Dylan vs. GNR

Bob Dylan
18
34%
Guns R'Roses
35
66%
 
Total votes: 53

User avatar
Aria
Posts: 1092
Joined: Wed Jan 09, 2008 6:03 pm

Re: knocking on heveans door

Post by Aria »

Origjinali.

User avatar
Bittersweet
Posts: 1738
Joined: Sun May 10, 2009 9:17 pm
Location: Écailles de Lune

Re: knocking on heveans door

Post by Bittersweet »

Dylan-i

User avatar
Zagor
Posts: 669
Joined: Mon Sep 29, 2008 1:32 am
Location: Gjermani

Re: knocking on heveans door

Post by Zagor »

Bob Dylan ma shum me pelqen ...

User avatar
David Gilmour
Posts: 5122
Joined: Sun Sep 09, 2007 9:05 am
Location: Prizren
Contact:

Re: knocking on heveans door

Post by David Gilmour »

GNR

User avatar
SatanMyMaster
Posts: 154
Joined: Tue Apr 13, 2010 2:27 pm
Contact:

Re: knocking on heveans door

Post by SatanMyMaster »

Guns & Roses

glam metal 87
Posts: 15
Joined: Sun Jul 20, 2014 4:16 pm

Re: knocking on heveans door

Post by glam metal 87 »

normal qe versioni i GNR AXL eshte 1000 here me i mire se BOB DYLAN

User avatar
dream_th
Administrator
Posts: 5527
Joined: Sat Dec 13, 2003 2:55 am
Contact:

Re: knocking on heveans door

Post by dream_th »

Per mu GNR, se osht ma Hard Rock e ka solo tmire. Bob-it o Light version.

Post Reply