Best Of Danny Carey!

Diskutime, gare mes bendeve, muzicienteve vendor dhe jo-vendor!

Best Of Danny Carey!

Ticks & Leeches
2
20%
Sober
2
20%
Bottom
0
No votes
Ænima
0
No votes
Eulogy
0
No votes
H
0
No votes
46 And 2
1
10%
The Grudge
0
No votes
Right In Two
0
No votes
The Pot
2
20%
Lateralis
1
10%
Reflection
2
20%
Stinkfist
0
No votes
Parabola
0
No votes
Wings For Marie(Part I/II)
0
No votes
 
Total votes: 10

User avatar
MadeInKaradak
Posts: 1652
Joined: Thu Sep 07, 2006 3:57 pm
Location: Leading You Toward Hell
Contact:

Re: Best Of Danny Carey!

Post by MadeInKaradak »

Shume eshte veshtire me thene se cila eshte me e mire kur dihet se te gjitha jane te vecanta dhe Danny ska asgje qe mund te thuash kjo nuk eshte aq e mire por per mua Forty Six and 2 dhe Ticks & Leeches kane ritme te papara pra jane kapaku i te gjithave.

User avatar
David Gilmour
Posts: 5122
Joined: Sun Sep 09, 2007 9:05 am
Location: Prizren
Contact:

Re: Best Of Danny Carey!

Post by David Gilmour »

ciles me ja fut Qendrim ?

Post Reply