The Killers vs Coldplay

Diskutime, gare mes bendeve, muzicienteve vendor dhe jo-vendor!

Cilt ma te mire?

Poll ended at Mon Apr 13, 2009 3:15 pm

The Killers
5
56%
Coldplay
4
44%
 
Total votes: 9

User avatar
Gu3r||@
Posts: 806
Joined: Tue Aug 10, 2010 11:25 pm

Re: The Killers vs Coldplay

Post by Gu3r||@ »

the killers +1

User avatar
hp11
Posts: 7415
Joined: Tue Apr 08, 2008 7:09 pm
Location: n'protesta

Re: The Killers vs Coldplay

Post by hp11 »

Evermore wrote:
hp11 wrote:Hasan Braha rullz :hardman:
E dijm qe seriozisht e ki :P

Image

qyrr e di qe m'ki idoll...sa albume me foto t'mija i ki n'pc? :lol:

User avatar
Evermore
Posts: 4094
Joined: Sun Sep 07, 2008 10:23 pm
Location: Atlas Air

Re: The Killers vs Coldplay

Post by Evermore »

Hahahahahahha kllosharic s'jom me pc teme tu postu, po e morra qitu :

http://www.facebook.com/#!/photo.php?pi ... 1016462723

Leht a ?

User avatar
ne0.tr0jan
Posts: 1707
Joined: Mon Mar 21, 2005 11:24 pm
Location: Gjk'

Re: The Killers vs Coldplay

Post by ne0.tr0jan »

COLDPLAY

Post Reply