Page 1 of 1

RockSonte Gallery

Posted: Wed Dec 04, 2019 10:43 am
by dream_th
A kishi pas deshire me kthy galerine?

Veq me ju perkujtu qe ka shum foto te vjetra qe ndoshta edhe keni harru n'qfar gjendje jeni kane ::gargamelli::

Re: RockSonte Gallery

Posted: Thu Dec 05, 2019 9:20 pm
by dream_th
LETZ GO

1. Logohu ne forum
2. Vizito https://gallery.rocksonte.com

Stili/Theme nuk o shum i mire, nfakt kogja e keqe e sidomos ne mobil kata... po c'ti bejshe. Nese rritet aktiviteti e ka te interesum gjejm naj zavendsim ma tmire. Perndryshe osht good enough sa per 3-4 persona :lol:

Re: RockSonte Gallery

Posted: Thu Dec 05, 2019 11:56 pm
by dream_th
Do probleme "tvogla" me galerine, albumet personale spo dalin :(

Re: RockSonte Gallery

Posted: Fri Dec 06, 2019 2:21 pm
by SadButTrue
wow... po mdoket qe jam kthy mbrapa ne kohe.... flm dream_th per forum dhe gallerin

Re: RockSonte Gallery

Posted: Fri Dec 06, 2019 9:05 pm
by dream_th
Back to the future?

Re: RockSonte Gallery

Posted: Sat Dec 07, 2019 11:03 am
by SadButTrue
dream_th wrote: Fri Dec 06, 2019 9:05 pm Back to the future?
Yes... :D

Kuptohet se forumi, qysh thae e dhe ti dream_th, nuk pritet te jete si me pare (aktiv) por, per mua do te mbetet si nje kapitull qe pershkruan nje eksperience interesante dhe interaktive mes anetareve te ndryshem, qe shumica mbeten vetem si nje avatar apo nje nickname i çuditshem ne kujtesen time qe gjithenje kam pasur deshire qe sepaku te i takoja njeher dhe t’i shkembejme mendimet tona ne realitet per temat e ndryshme qe ne forum i kemi shpreh ato me mija shkronja...

Re: RockSonte Gallery

Posted: Sat Dec 07, 2019 11:12 am
by SadButTrue
Imagine this forum as a tavern :)

Mary Hopkin - Those Were The Days

Once upon a time there was a tavern
Where we used to raise a glass or two
Remember how we laughed away the hours
And dreamed of all the great things we would do

Those were the days my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we choose
We'd fight and never lose
For we were young and sure to have our way.
La la la la...

Then the busy years went rushing by us
We lost our starry notions on the way
If by chance I'd see you in the tavern
We'd smile at one another and we'd say

Those were the days my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we choose
We'd fight and never lose
Those were the days, oh yes those were the days
La la la la...

Just tonight I stood before the tavern
Nothing seemed the way it used to be
In the glass I saw a strange reflection
Was that lonely woman really me

Those were the days my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we choose
We'd fight and never lose
Those were the days, oh yes those were the days
La la la la...

Through the door there came familiar laughter
I saw your face and heard you call my name
Oh my friend we're older but no wiser
For in our hearts the dreams are still the same

Those were the days my friend
We thought they'd never end
We'd sing and dance forever and a day
We'd live the life we choose
We'd fight and never lose
Those were the days, oh yes those were the days
La la la la...


Re: RockSonte Gallery

Posted: Wed Jan 08, 2020 10:44 am
by eL^bArTo
Lol..dream..qa je qart o vlla, na ktheve mrapa fort.. ma simple u kon ather jeta :)

Re: RockSonte Gallery

Posted: Wed Jan 08, 2020 1:18 pm
by dream_th
Po menon ma t'ri e ma rrafsh e kena pas?

Veq kqyre nfund tforumit ditlindjet, krejt 30+ tash

Re: RockSonte Gallery

Posted: Sat Jan 11, 2020 11:12 am
by eL^bArTo
dream_th wrote: Wed Jan 08, 2020 1:18 pm Po menon ma t'ri e ma rrafsh e kena pas?

Veq kqyre nfund tforumit ditlindjet, krejt 30+ tash
hahah po bre, ma t'ri, rrafsh, pa obligime... tash po quditna me veten qfare kokna kon hahah.. 30+ e me fmi e me gjana ihaa...flm shum per rihapje man :)

Re: RockSonte Gallery

Posted: Fri Jun 19, 2020 11:52 am
by 6POUNDER
Ktheje be

Re: RockSonte Gallery

Posted: Sat Jun 20, 2020 8:02 pm
by dream_th
6POUNDER wrote: Fri Jun 19, 2020 11:52 amKtheje be
Po e kthejta be

Re: RockSonte Gallery

Posted: Wed Sep 16, 2020 12:58 am
by [CORNHOLIO]
ku osht galeria?

Re: RockSonte Gallery

Posted: Sat Sep 19, 2020 1:37 am
by dream_th
[CORNHOLIO] wrote: Wed Sep 16, 2020 12:58 am ku osht galeria?
dream_th wrote: Thu Dec 05, 2019 9:20 pm LETZ GO

1. Logohu ne forum
2. Vizito https://gallery.rocksonte.com

Stili/Theme nuk o shum i mire, nfakt kogja e keqe e sidomos ne mobil kata... po c'ti bejshe. Nese rritet aktiviteti e ka te interesum gjejm naj zavendsim ma tmire. Perndryshe osht good enough sa per 3-4 persona :lol: