TOOL

User avatar
MadeInKaradak
Posts: 1652
Joined: Thu Sep 07, 2006 3:57 pm
Location: Leading You Toward Hell
Contact:

Re: TOOL

Post by MadeInKaradak »

TOOL jane histori ne vete dhe keta do te jene sikur historia e lufterave te vikingeve qe ka lene gjurme te pashlyeshme edhe keta kane lene gjurme qe shume rralle kush do te mund te krahasohen me TOOL
Siddh
Posts: 924
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm

Re: TOOL

Post by Siddh »

MadeInKaradak wrote:TOOL jane histori ne vete dhe keta do te jene sikur historia e lufterave te vikingeve qe ka lene gjurme te pashlyeshme edhe keta kane lene gjurme qe shume rralle kush do te mund te krahasohen me TOOL
hajde perhajr,man fund e paske pranu qe paska bende mat mira se Slayer :P

jst kiddin` ;)
User avatar
MadeInKaradak
Posts: 1652
Joined: Thu Sep 07, 2006 3:57 pm
Location: Leading You Toward Hell
Contact:

Re: TOOL

Post by MadeInKaradak »

Siddh wrote:
MadeInKaradak wrote:TOOL jane histori ne vete dhe keta do te jene sikur historia e lufterave te vikingeve qe ka lene gjurme te pashlyeshme edhe keta kane lene gjurme qe shume rralle kush do te mund te krahasohen me TOOL
hajde perhajr,man fund e paske pranu qe paska bende mat mira se Slayer :P

jst kiddin` ;)
Slayer eshte dicka tjeter dhe nuk te besh krahasim ne mes ketyre dy grupeve.
User avatar
aenima
Moderator
Posts: 2032
Joined: Thu Oct 05, 2006 10:09 am
Location: Adam Jones' Sixth Finger
Contact:

Re: TOOL

Post by aenima »

Imagemaynardi me maic joy divisiona ajo "i love brad wilk" eshte nder mate mirat
Siddh
Posts: 924
Joined: Mon May 11, 2009 3:45 pm

Re: TOOL

Post by Siddh »

aenima wrote:Imagemaynardi me maic joy divisiona ajo "i love brad wilk" eshte nder mate mirat
WOOOOOOOOW!Tash pi du TOOL hala ma shume!
User avatar
Evermore
Posts: 4094
Joined: Sun Sep 07, 2008 10:23 pm
Location: Atlas Air

Re: TOOL

Post by Evermore »

Sivjet e kan kohen me qit naj albume!
ThomYorkesBride
Posts: 84
Joined: Wed Jun 16, 2010 9:55 pm

Re: TOOL

Post by ThomYorkesBride »

TOOL are COOL,except the singer act like a FOOL looool
User avatar
Evermore
Posts: 4094
Joined: Sun Sep 07, 2008 10:23 pm
Location: Atlas Air

Re: TOOL

Post by Evermore »Hahaha' cfar seni!

http://encyclopediadramatica.com/Tool

Me dek tu kesh me qit sen. :lol:
User avatar
pralotte
Posts: 1043
Joined: Wed May 19, 2004 7:44 pm
Location: Prizren
Contact:

Re: TOOL

Post by pralotte »

haha bash me dek.
User avatar
aenima
Moderator
Posts: 2032
Joined: Thu Oct 05, 2006 10:09 am
Location: Adam Jones' Sixth Finger
Contact:

Re: TOOL

Post by aenima »

2013a po besohet qe kan me dal me album te ri, gjysen e kishin afru gati lol.
User avatar
Linnah
Posts: 240
Joined: Mon May 30, 2011 8:13 pm
Location: Mitrovice

Re: TOOL

Post by Linnah »

Nuk osht qe i ngoj shum , amo 1 shok mi ka propozu do kang edhe menihere jom 'dashuru' me muziken qe e bojnn ..mE pElqejn (Y)
Post Reply